Quick Dry Rope eli nopeasti kuivuva nyöri — Liv Outdoor

Quick Dry Rope eli nopeasti kuivuva nyöri

Nopeasti kuivuva köysipuutarhakalusteet on fiksu ja tyylikäs ratkaisu. Kestävyyden ja UV-suojansa ansiosta se soveltuu pitkäaikaiseen ulkokäyttöön.

COUTURE Quick Dry Rope -nyörit punotaan värjätyistä olefiini- ja akryylisäikeistä. Olefiini ja polypropyleeni ovat teollisuuslaatuisia kuituja, joita käytetään laajasti useilla teollisuudenaloilla, mm. ulkokalusteiden valmistuksessa. Polypropyleenikuitu koostuu propyleenimolekyyleistä, olefiinikuitu taas koostuu etyleeni- tai propyleenimolekyyleistä. Tämä onkin tärkein olefiinin ja polypropyleenin ero.

Olefiini on polyolefiinimolekyyleistä synteettisesti valmistettua kuitua. Polyolefiinit ovat esim. polypropyleeniä tai polyetyleeniä. Polyolefiinejä käytetään tapeteissa, matoissa, autojen sisustuksessa sekä köysissä. Olefiinin parhaita ominaisuuksia ovat lujuus, värin kesto sekä mukavuus. Lisäksi se kestää mekaanista kulutusta, auringonvaloa, happoja, sieniä ja hometta erinomaisesti. Olefiinikuidut haurastuvat auringonvalossa hyvin hitaasti, joten ne ovat erityisen soveliaita ulkokäyttöön.

Quick Dry Rope -nyöriä käytetään Diva-sarjan tuotteissa.

Miten ulkokalusteiden polyrottinkia hoidetaan?

Olefiinipunos on helppohoitoinen materiaali. Se puhdistetaan vedellä ja tavanomaisella pesuaineella. Veden- ja säänkestävä materiaali kestää säänvaihteluita, UV-säteilyä ja kuivuu sateen jälkeen nopeasti. Talvikauden ja pidempien käyttötaukojen ajaksi kalusteet kannattaa suojata peitteellä.

Lataa ulkokalusteiden luettelo