Nopea ja ympäristöä säästävä kuljetus — Liv Outdoor

Nopea ja ympäristöä säästävä kuljetus

Kuljetus vaikuttaa aina tuotteen loppuhintaan. Logistiikan haasteena on myös hitaus, tuotteiden vahingoittuminen, toimitusajan venyminen ja asiakkaan tietämättömyys saapumisajankohdasta. Me päätimme muuttaa kuljetusketjua, niin että sinä säästyisit vastaavilta ikävyyksiltä.

Mikä on Liv Outdoor delivering happiness -toimituskonsepti?

  • Tilaamme koko kauden tuotevalikoiman kerralla keskusvarastoomme. Näin säästämme kuljetuskustannuksissa ja pienennämme ympäristövaikutuksia. Tuotteita on kallista tilata erikseen, ja tämä yleensä näkyy myös korkeina asiakashintoina.
  • Tilaamalla suuret erät kerralla vähennämme toimitusajan venymisen riskiä. Kaikki tuotteet ovat jo varastossamme heti Sinun saatavillasi.
  • Järjestämme tuotteiden kuljetuksen itse. Näin voimme valvoa toimitusketjua helposti ja tiedämme tarkalleen, milloin tavara lähtee varastolta ja saapuu perille.
  • Jaamme keskusvaraston, kuljetuskaluston sekä varastohenkilökunnan Playcenter OÜ:n (www.playcenter.ee) kanssa. Tämän ansiosta kuljetuskustannukset pysyvät maltillisina, pystymme seuraamaan tavaran liikkeitä ja valvomaan palvelun laatua.
  • Takaamme 7 päivän toimituksen kaikkialle Suomen tuotteen koosta tai määrästä riippumatta.

Delivering happiness -konsepti säästää ympäristöä, turhia kuluja ja takaa tilatun tuotteen toimituksen turvallisesti ja nopeasti asiakkaalle. Halutessasi voit myös noutaa tilauksesi itse.

Lataa ulkokalusteiden luettelo